maanantai 5. marraskuuta 2012

Pack Hayride

Sunnuntai-iltana oli taas aika sanoa heipat isille, tällä kertaa ehkä vähän pitemmäksikin aikaa. Pasi lähti Denveriin ja mahdollisesti samaa vauhtia Suomeenkin kolmeksi viikoksi. Eroa helpotti se, että meillä oli lasten kanssa mukava ilta tiedossa: Miksun partion syksyinen heinäkärryajelu eli Hayride.

Matkasimme sitä varten vähän matkaa Highway 69:ää etelään ja tuota pikaa olimmekin keskellä maaseutua. Asumme 135th Streetin (Santa Fe St.) varrella ja muutama viikko sitten huomasimme, että olemme hyvin lähellä maaseudun rajaa. Melko urbaania asutusta on 151th Streetille asti, mutta sen jälkeen harvenee nopeasti. Hayride-paikka oli jossain 210th Streetin paikkeilla, ja se olikin sitten jo ihan landea.

Paikka vaikutti kivalta ja poikien iloksi siellä metsän laidassa oli koripallokenttäkin. Muksut pelailivat, aikuiset seurustelivat ja pian saatiin grillistä hampurilaisia ja hodareita. Nuotiossa grillattiin vaahtokarkkeja ja tehtiin niistä S'mores-jälkkäriä (grillattua vaahtokarkkia ja suklaata graham-keksien välissä, namskis!). Ilta oli jo ihan pimennyt, kun hevoset kärryineen saapuivat paikalle. Ja kyllä, kärryissä tosiaan on heiniä, ja ne kyllä lämmittivätkin mukavasti. Pilkkopimeässä illassa tehtiin puolen tunnin kärryajelu, ja pojat kertoivat kummitusjuttuja ja olivat näkevinään reunan pusikoissa vaikka mitä. Miksullakin taisi vielä olla tuoreessa muistissa parin viikon takainen Haunted Hayride Farmsteadilla, jossa meno oli astetta hurjempaa. Nuppu pysyi tällä kertaa, ihme kyllä, hereillä koko ajelun ajan ja ihan kotiin asti.

Heippa. 

Kaikki.

Korista.


Nuppukin löysi jalkapallon.

Rauhallinen hetki nuotiolla.


Hodareita ja hamppareita! Tosin Nuppu olisi mielummin syönyt pikkukiviä.




Vähän jo luulin, että ilmassa olisi muutakin
kuin nuotion savua, mutta ei - Meganilla
 oli kuulemma vaan Super Mario -peli.

S'mores tulossa.

Kaksiheppainen menopeli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti