lauantai 30. maaliskuuta 2013

Easter

Kevät tuntui tulevan Kansasiin juuri sopivasti pääsiäiseksi. Parina viikonloppuna on ollut Egg Hunt -tapahtumia eri puolella kaupunkia, Plazalle ovat ilmestyneet jättikokoiset puput ja muut koristeet ja kaupoissakin pääsiäinen näkyy. Suomalaista pääsiäislomaa täällä ei kuitenkaan tunneta, ja vastahan täällä oli Spring Break - itse asiassa Kansas Cityn puolella sitä taidettiin viettää vasta kulunella viikolla.

Ilmat ovat reilun viikon takaisesta virallisesta "First Day of Spring" -päivästä huolimatta olleet vielä varsin vilpoisia. Meillä Carrington Squarella peruutettiin kuluneelle viikolle suunniteltu Egg Hunt äärimmäisten sääolosuhteiden eli lumen takia. Sinnikkäästi on lumi maassa pysynyt, vaikka ei täällä sentään päivisin ole pakkasta ollut. Torstai olikin sitten jo tosi lämmin päivä, ja lumet lähtivät ihan hujauksessa.

Plaza Bunny sai suukon.

Keskiviikkona: Easter Egg Hunt peruutettu.

Sama paikka torstaina - ja meillä ihan liikaa vaatteita päällä!


Perjantaina olikin sitten jo melkein kesä, yli 20 C lämmintä. Lähdimme iltasella  vielä läheiseen Heritage Parkiin ulkoilemaan. Siellä on pieni järvi ja kiva leikkipaikka lapsille. Juutuimme sinne leikkimään hippaa ja evästelemään, mutta ensi kerralla varmaan ehditään lenkkeillä lätäkön ympärikin - on kiva löytää uusia paikkoja melkein kotinurkilta!

Heritage Parkissa nautittiin moottoroimattomasta(?) virkistyskokemuksesta.

Heritage Lake.



Lauantaina alkoi Miksulla futiskausi ja reippaasti alkoikin: peli oli jo aamukahdeksalta ja lämmittely alkoi puoli tuntia aikaisemmin. Pojat saivat kivasti karistettua unihiekat silmistä, ja me jäimme Nupun kanssa vielä kotiin aamutoimille. Päivällä lähdimme käymään Legendsissä, jossa oli lapsille erilaista pääsiäispuuhaa: pomppulinnoja, kotieläimiä taputeltavaksi ja tietysti karkkia tarjolla ja pääsiäispupu treffattavana. Kauaa emme ehtineet niihin tutustua, kun suuntasimme jo lounaalle. T-Rexiin oli yli tunnin jonotus, mutta siltä meidät pelasti viereinen Dave&Busters - ravintolan ja peliluolan yhdistelmä. Pasi on ollut siellä parikin kertaa, sekä työkavereiden että Miksun kanssa, mutta minulle paikka oli uusi. Ruoka oli tavallisen amerikkalaista, mutta ihan hyvää kuitenkin. Syömisen jälkeen kiertelimme vielä hetken pelailemassa eri vekottimilla. Peleistä saa palkinnoksi lippuja, joita vastaan voi sitten lopuksi hakea palkintoja myymälästä. Matkaan ei tarttunut tällä kertaa paljoakaan voittoja, mutta ihan mukavaa oli silti.

Petting Zoossa oli mm. tämä 12 päivän ikäinen vuohivauva.
Jostain syystä Nuppu pelästyi kovasti sen määkimistä.
Nälkä kuulemma vaivasi pikkuista, ja meillähän olisi ollut maitoakin pullossa!

Dave & Buster's.

Kesäkauden virallinen avaus: jätskit ulkona, by Scooter's.

Kesän kunniaksi oli suihkulähdekin toiminnassa,
ja siinä sai kivasti pestyä jätskistä tahmaiset pikkutassut.


Illalla järjestimme muksuille ihan oman Easter Egg Huntin täällä kotona. Nuppu ei tainnut vielä ihan jutun juonta ymmärtää, mutta tykkäsi kuitenkin herkuista. Ihan meidän muiden huvitukseksi puimme hänelle myös pupupuvun päälle, siitäkin neiti kyllä tykkäsi. Yksi pääsiäismuna on edelleen kadoksissa, eikä hajamielinen pääsiäispupu millään muista minne sen piilotti. Jossain odottaa siis iloinen yllätys vielä myöhemmin, saapa nähdä kuka sen löytää, koska ja mistä.

Easter Egg Hunt: kaikki paikat tutkitaan.




Nuppukin löysi!


Koriin!




Hankalin jäi viimeiseksi,
mutta kyllä sekin sieltä alas saatiin - baseball-mailalla.

Nuppu syö kuormasta.


Jostain syystä Nuppu oli sitä mieltä,
että viimeinen pääsiäismuna olisi
pitänyt kiinnittää takaisin tuulettimeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti