maanantai 9. heinäkuuta 2012

Suprise!

Eilen huomasimme ulko-ovessa lapun, jonka mukaan FedExin kaveri on jossain välissä turhaan kolkutellut oven takana ja vienyt pakettinsa respaan odottamaan noutoa. Lähdimme enkuntunnin jälkeen Miksun kanssa kävelylle Nuppua nukuttamaan ja poikkesimme samalla respassa. Arvelin lähetyksen olevan jotain Pasin juttuja, meille kun on viime päivinä tullut kaapeliyhtiöltä piuhoja, digiboksia ja sen semmoista.

Mutta ei, paketti olikin kauempaa ja käsiala tuttua: äiti se sieltä jotain lähetteli! Kyllä tuli kiire kotiin pakettia avaamaan. Sinisestä Muumi-laatikosta paljastui salmiakkia (Miksulle pääkalloja ja mulle noitapillejä, Pasille hallonbåtar), hapankorppuja, ruisnappeja, sisuja, lisää salmiakkia ja lahjoja lapsille. Miksu avasi omansa välittömästi, mutta Nuppu taitaa odottaa ensi viikon 1-vuotispäivään - tai päikkäreiden yli nyt ainakin. 

Kiitos kotiväelle mukavasta yllätyksestä! Yritämme Miksun kanssa tsempata, että isikin näkisi herkuista muutakin kuin kuoret. Varmuuden vuoksi kehotan kuitenkin tulemaan melko suoraan töistä kotiin, tänään on juhlapäivä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti