sunnuntai 12. elokuuta 2012

Memphis, Tennessee

Pikainen päivitys Memphisistä: lento Cancunista Memphisiin oli reilusti myöhässä teknisen vian takia (Pasi oli näkevinään jotain vikaa vasemmassa filangissa). Melko nopeasti oli selvää, että missaisimme jatkolennon Memphisistä Kansas Cityyn, vaihtoaika kun oli alle kaksi tuntia. Koska lähtöportilla tärrääminen ei kuitenkaan olisi konetta ilmaan saanut, päätimme ottaa rennosti ja parkkeerasimme pesueemme kentän Margaretaville-ravintolaan herkullisten jäähileisten margaritojen äärelle ja heitimme jalat lentolaukkujen päälle. Nuppu oli nukahtanut rattaisiinsa, joten oli ihan hyväkin, että hän sai nukkua päikkärinsä rauhassa. Tyttö heräsi vasta parin tunnin päästä, kun menimme koneeseen.

Lento sujui mukavasti, mutta pomppuisasti - varsinkin loppulähestyminen oli aikamoista keikkumista. Kentällä Delta tarjosi meille ensin aamulentoa Kansas Cityyn Atlantan kautta, vaikka Memphis ei ole kuin puolentoista tunnin päässä KC:stä. Aika huonolta muutenkin vaikuttivat Deltan vaihtoehdot, vaikka Memphis on yksi heidän hotspoteistaan ja kotimaan lentoja pitäisi olla paljon. Lopulta saimme suoran lennon kotiin seuraavaksi iltapäiväksi.

Meidät majoitettiin Marriott Thousand Oaksiin, jossa kaadumme sänkyyn kymmenen paikkeilla illallisen jälkeen. Käsittämätöntä, että matkustamiseen meni noin kaksitoista tuntia, vaikka suora lento Cancunista Kansasiin olisi ollut vain kolmisen tuntia. Sellainenkin oli tarjolla kun matkaa varasin, mutta se ehti mennä, kun jäimme odottamaan sitä AIC:n leimaa lappuihimme.

Illallisella hotellin ravintolassa oli myös Elvis, yksi monista faneista tai look-alikeista. Ajattelimme nyt aamusta tiputtaa laukut kentälle ja lähteä katsastamaan Elviksen Gracelandia kun kerran täällä ollaan. Tuleepahan sekin sitten nähtyä ihan ylimääräisenä bonuksena, kiitos Deltan ja rikkinäisen koneen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti