torstai 27. syyskuuta 2012

Skate City Rollerblading

Tänään oli Miksun koulun järjestämä tapahtuma Skate City -rullaluistinradalla. Teemana oli kannattaa Kansas Cityn jenkkifutisjoukkue Chiefsejä, ja jokainen Chiefs-vetimiin sonnustautunut palkittiin cokiksella. Niinpä puimme muksuille asianmukaiset varusteet ja lähdettiin kokeilemaan rullaluistelua.

Miksu ei ole aikaisemmin tainnut missään rulliksia kokeilla. Paikan vuokraluistimet eivät olleet inlinereita, vaan sellaisia perinteisiä - mahtavatkohan ne olla helpommat aloittelijoille? Kypäriä, polvi- tai kyynärsuojia ei vuokrattu eikä niitä kenelläkään tainnut muutenkaan olla. Alun haparoinnin jälkeen poika sai tuntuman lajiin nopeasti ja viiletti pian kentällä muiden mukana. DJ soitti musiikkia ja piti muksuille pieniä kilpailuja, ja minä juoksin Nupun perässä kentän laidalla. Hänkin olisi kovasti halunnut mukaan, mutta pelkässä kävelyssä on tytölle vielä yhtä paljon haastetta kuin Miksulle aluksi rullaluistelussa. Energiaa pojalla silti oli niin paljon, että parin tunnin luistelun jälkeen mentiin vielä futisharkkareihin. Iltakylpyjen jälkeen muksut saatiinkin todella aikaisin nukkumaan.

Niin kivaa oli, että tännekin varmasti tullaan uudestaan. Minäkin voisin lajia kokeilla, ja ehkä myös Nupun voisi ottaa mukaan, niin saisin samalla rattaat tueksi.



Ekaa kertaa rullaluistimilla.

Aluksi kaide oli kiva kaveri.

Arvaatkos kuinka tässä käy?

Yllättävän nopeasti luistelu kuitenkin lähti sujumaan.

Nuppukin olisi kovasti halunnut mukaan,
mutta sai vielä tyytyä kaukalon laidalla kannustamiseen.

Nyt kaiteeseen voi jo nojailla rennosti.

Skate Cityssä oli tunnelmaa. Paikka on varmaan ollut samanlainen jo 50-luvulla.

Nuppukin tunnusti väriä, mutta cokikset kyllä joi äiti.
Chiefs-asu ja Converset ovat muuten 1-vuotislahjoja.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti