tiistai 25. syyskuuta 2012

Walk on the Wild Side


Perjantaina oli Miksun koululla vuoden suurin rahankeräystapahtuma, Wildcat Walk. Kuten olen jo kirjoitellutkin, vanhempainyhdistyksellä on täällä iso rooli ja koulu toimii koko yhteisön keskuksena. Yhteisö puolestaan tukee koulun eri hankkeita. Käytännössä tämä tarkoittaa rahalahjoituksia, ja niitä sai kinua myös naapureilta ja sukulaisilta - siis muut oppilaat saivat, sillä meillä ei täällä sellaista verkostoa ole. Wildcat Walk on koulussa iso juttu, sillä se on koulun ainoa fundraiser. Hyvä näin, sillä partion ja soccerin tiimoilta saakin olla myymässä popcorneja, jätesäkkejä ja ties mitä.

Itse Wildcat Walk oli lapsille tarkoitettu kävelytapahtuma, tai juoksuksihan se meni. Keräykseen osallistuneet muksut saivat Wildcat-T-paidat ja kerätyn summan mukaisesti muuta sekalaista pikkuroinaa (post-it -lappuja, kyniä, reppuja ym.) Aamupäivällä lapset menivät koulun kentälle kävelemään ja vanhemmatkin saivat halutessaan osallistua. Me menimme Nupun kanssa tietysti isoveljeä kannustamaan ja samalla treffaamaan muita vanhempia.

Tapahtuman juontaja oli hiphopparin oloinen hauska tyyppi, joka piti yllä hyvää showta. Lapset tykkäsivät hänestä kovasti. Kakkosluokkalaisten juoksuvuoro oli puoli yhdeltätoista. Puolen tunnin kävelyn ja juoksentelun jälkeen muksut alkoivat olla aika valmista kamaa. Palkinnoksi tsempistä sai omenan - kerrankin jotain terveellistä.

Päivän karkkisaldo saatiin kuitenkin kivasti täyteen illalla, kun koululla järjestettiin iso kiitosjuhla. Menimme sinne koko perheen voimin. Ohjelmassa oli keilausta ja pallopelejä, erilaisia leikkejä, herkkuarpajaisia, kasvomaalausta ja tatuointeja sekä ilmapalloja vääntelevä ukko. Pihalla oli iso pomppulinnan tapainen esterata sekä vapaata riehumista. Mukavaa oli kaikilla ja loppuillasta meidän villikissat olivat aika unisia katteja kummatkin.



Koululle lähdössä. KCMO:n nuorin työntekijä?

Lenkille lähdössä.

Villikissa.

Tokaluokkalaiset pinkoo.

Tankkausasema.

Palkinto.

Välipalatauko.

Keilausta ja Candy Walkia.

Kasvomaalausta - käteen tosin. Nuppukin haluaisi maistaa.

Lukuhetki.

Laserpyssy tuotannossa.

Pikkukisukin oli mukana menossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti