perjantai 22. kesäkuuta 2012

Hotel Life

Hotelliasuminen alkaa kohta olla lopuillaan, joten voisin vihdoinkin kertoilla jotain tästä paikasta. Olemme asuneet nyt neljä viikkoa Marriott Residence Innissä Union Hillillä, lähellä KC:n keskustaa. Hotelli valittiin sillä perusteella, että siellä olisi mukavaa viettää vähän pidempikin aika, asunnonhaku kun oli tiedossa. Huoneistossa on oma pieni keittiö, olohuone (jossa takka!) ja kaksi makuuhuonetta kylppäreineen.

Hotellin sisäänajo.
Meidän huoneisto on vastaavan pikkutalon ylimmässä kerroksessa.

Respa ja vasemmalla portti uima-altaalle.

Meidän makuuhuone.

Olohuone.


Toinen makuuhuoneista, Miksun huone siis, on yläkerrassa, ja hän tykkää kovasti omasta valtakunnastaan. Aluksi ajattelimme, että portaat ovat ihan mahdottomuus Nupun kanssa pidemmällä tähtäimellä, mutta ensimmäisen viikon jälkeen hän ei ole ollut niistä liian kiinnostunut. Yksi muksahdus tosin sattui, onneksi vaan alimmalta rappuselta.

Miksun yläkerta.

Näkymä Miksun ikkunasta.


Hotelliasumisen hyviä puolia on aamupala, joka tosin alkaa maistua puulta parin viikon jälkeen. Aluksi Miksu oli ihan innoissaan muroautomaateista ja vohvelikoneesta, mutta pariin viikkoon ei olla enää vohveleita syöty. Tuoreita kasviksia sen sijaan kaipaisi, niitä kun ei aamiaisella juurikaan näy. Onneksi meillä on huoneessa oma jääkaappi, jota ollaan tankattu aina tarpeen mukaan. Muutaman kerran viikossa hotellilla on myös evening social -ilta, jolloin tarjolla on iltapalaa juomineen.

Aamupalalla (silloin kun vielä jaksettiin syödä vohveleita).

Milk, love and nothing else. No, ehkä vähän banaania kuitenkin.

Iltapalalla.


Hotellilla on myös pieni uima-allas, ja sekä Miksu että Nuppu tykkäävät uimisesta kovasti. Uiminen on myös melko varma tapa väsyttää tyttö päiväunille. Eniten hyödyntämämme palvelu taitaa kuitenkin olla shuttle service. Hotellin pikkubussilla ollaan nimittäin lähetetty isi töihin melkein joka päivä, ja niin oma auto on jäänyt meidän käyttöön päiväksi. Mekin toki voisimme shuttlea hyödyntää, mutta lapsia on mukavampi kuljetella omissa turvaistuimissa.

Iltauinnilla.

Näkymä hotellin nurkalta kohti downtownia.


Hotellin sijainti on mainio, downtownista vähän matkaa Main Streetiä etelään. Kävelyetäisyydellä on Crown Centerin ostoskeskus huvituksineen ja Country Club Plazan aluekin on ihan lähellä. Tämä hotelliaika ollaankin hyödynnetty tutkimalla keskustaa lähellä olevia huvituksia. Ensi viikolla sitten on taas uusien kujeiden vuoro, kun päästään omaan kotiin. Vaikka hotelliaika on mennyt yllättävän mukavasti ja nopeasti, niin ikävä ei varmaankaan tule - tai korkeintaan siivousta ja aamupalaa.

Kaikki kotona.

Perhe T on selvästi kotiutunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti