perjantai 1. kesäkuuta 2012

Crown Center & Dinosaur Exhibit

Tänään Pasi lähti autoliikkeisiin potkimaan renkaita, joten me pääsimme lasten kanssa vihdoinkin vähän huvittelemaan. Koska KC:n eläintarha on tänään kiinni hyväntekeväisyystapahtuman vuoksi, suuntasimme läheiselle ostoskeskusalueelle, Crown Centeriin, jossa on paljon lapsille sopivaa puuhaa. Siellä on mm. juuri avattu Sea Life -meriakvaario, Legoland Discovery Center sekä dinosaurusnäyttely. Ostoskeskuksesssa on myös värikynäfirma Crayolan kahvila ja myymälä, jossa on vaikka mitä askartelu- ja lelujuttuja. Siellä menisi varmasti muutama tunti oikein mukavasti.

Päivä lähti käyntiin aivan käsikirjotuksen mukaan; Nuppu nukahti jo automatkalla ja jatkoi päiväuniaan rattaissa. Rattaiden kanssa ei kuitenkaan päässyt dinomaailmaan, joten päätimme viettää päivän sittenkin Sea Lifessa meriotuksia ihmetellen. Ensin piti kuitenkin syödä jotain, ja lounasta jonottaessamme Nuppu heräsi. Hän oli nukkunut vain vajaan tunnin, eli ihan liian lyhyet päikkärit, ja olikin varsin pahantuulinen, vaikka yleensä herää tyytyväisenä. Koska meidän perheessä harvoin mikään menee niin kuin Strömsössä, alkoi nytkin tapahtua: Nuppu alkoi oksentaa kesken syömisen. Aluksi luulin sen johtuvan ruuan rakenteesta, mutta toisella kerralla oli jo aika selvää, että se on jotain muuta.

Soitin Pasille, jotta pääsisimme ostoskeskuksesta kotiin jatkamaan pahoinvointia. Hän oli juuri istahtanut ensimmäiseen autoon koeajoa varten. Sovimme, että koeajo kutistuu kymmenen minuutin pikapyrähdykseen (toki sinäkin aikana Nuppu ehti vielä parikin kertaa oksennella), ja pian Pasi olikin jo meitä - tai siis Nuppua - hakemassa. Me jäimme vielä Miksun kanssa Crown Centerille, jotta päivä ei menisi hänen kannaltaan ihan hukkaan. Kävimme dinosaurusnäyttelyssä, joka olikin varsin mukava (ja ilmainen!). Kotiin pääsimme parin tunnin päästä hotellin shuttle servicellä, joka on ihan loistava etu tässä keskustan liepeillä ollessa. Nuppu oli taas nukkumassa ja on höyhensaarilla edelleen; nähtäväksi jää mitä tästä vielä kehkeytyy. Miksun puolesta olen kuitenkin tosi tyytyväinen, että vihdoinkin ehdimme rauhassa tehdä jotain lasten juttuja. Kotiinviemisiksi saimme hienon dinosauruspiirustuksen, joka koristaa nyt jääkaapin ovea.


Crown Center Plazalla on kivoja suihkulähteitä,
jotka kyllä kastelevat aukiolla juoksentelevat.
Tänne tullaan vähän lämpimämpänä päivänä uudestaan uikkareiden kanssa.

Näytimme ilmeisesti niin turisteilta, että ystävällinen nainen
tarjoutui kuvaamaan koko porukan legoukon kanssa.

Miksu ja T-Rex.

Miksu poseeraa.

Tulivuorenpurkaus!

Arkeologit työssään, löytönä velociraptorin hammas.

Havaintojen dokumentointia.

Dino, tulivuorenpurkaus ja saniaispuita.
Piirustukset jääkaapin ovessa saavat hotellihuoneenkin tuntumaan enemmän kodilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti